Faik Baş

NETFLIX Profiline Şifre Koyma

08.04.2020
1.618

Merhaba arkadaşlar, bu yazimizda netflix in son güncellemesiyle bazı profillere şifre konulabilmektedir. Burada tamamıyla görsel bir şekilde nasıl yapıldığını göreceksiniz. Profilimize nasıl şifre koyacağımızı öğrenmek için tamaminin okuyun.

18+ yetişkinlik düzeyine sahip içerikleri izlemek için bir PIN kodu oluşturun veya PIN kodunuzu güncelleyin

öncelike sen sitesinden giriş yapmanız ve ayarları oradan düzenlememiz gerek. Bunun için bu linke tıklayın ve hesap ayarlarınıza gidin. Ardından aşağıdaki gibi bir ekran karşılayacak sizi.

+18 içerik erişim pini

Evet yukardaki gibi ayarlar sekmesini bulup +18 Iceriklere Erişim PIN’i alanına tıklıyoruz. Karşınıza aşağıdaki gibi bir alan çıkacak.

Hesap şifresi giriş alanı

Evet bu alanı gördüyseniz yapmanız gereken buraya normal netflix hesap şifrenizi (parolanız) girmek. Şifremizi girip Devam et diyoruz ve aşağıdaki sayfaya yönlendiriyor.

Pin seçme alanı

Evet, burada iki seçecek karşınıza çıkıyor. Burada pin oluşturmak için üstteki Evet seçeneğini tıklıyoruz ve karşımıza aşağıdaki gibi sayfa açılacak.

Pin alanı

Gördüğünüz gibi 4 adet pin alanı açıldı. Buraya istediğiniz bir pin girip kaydediyoruz. Tamamen sayısal giriş yapıyoruz harf falan kabul etmiyor. Kaydet diyince sayıdaki gibi sayfada kaydedildi diye uyarı verecek.

Kaydedildi

Herşey bu kadar. Aşağıdaki nota dikkat edin. Sorunuz okursa yorumdan belirtin cevaplamak için memnuniyet duyarım.

NOT: Güncellenen ayarların geçerlilik kazanması için cihazınızı yeniden başlatmanız gerekebilir. Yenilemek için:

–Başka bir profile geçin, ardından yine diğer profile dönün.

– Veya cihazınızda oturumu kapatın ve tekrar oturum açın.

] }
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

faikbas.com'da yer alan içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. İçerikler çeşitli kaynaklardan derlenerek sitemize eklenmektedir. Sitemizi ziyaret eden herkes Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılır. otoilim
DMCA.com Protection Status