Faik Baş

2021 İphone İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programı

09.11.2020
5.537

Bu yazımızda 2021 İphone İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programı hakkında detaylar ve nerede nasıl indirilir konusunda yardımcı olacağız. Hepimiz biliyoruz ki İOS işletim sistemli cihazlarda müzik indirmek bir hayli güç. Bizde araştırdık ve İphone, İOS cihazlarda ücretsiz müzik indirme programlarını araştırıp detaylarını sizlerle paylaştık.

2021 İphone, İOS Ücretsiz Müzik İndirme Program Listesi

Total: File Browser and Downloader

İnternettten gezerken istediğiniz müzik dosyasını rahatlıkla bu uygulama sayesinde indirebilirsiniz. Ayrıca dosya yönetiminizi de desteklediği için rahatlıkla indirdiğiniz müzik dosyalarını görebilirsiniz.

Pandora

Paylaşımlı altyapısı sayesinde dinlediğiniz müzikleri arkadaşlarınızla da paylaşarak dinleyebilrisinz. İphone kullananların vazgeçilmez ücretsiz müzik indirme programı.

SoundCloud

İphone ücretsiz müzik indirebileceğiniz harika bir yer. Burada indireceğiniz müziklerin çoğu ta telif konusunda sıkıntı olmayacak müzikler. Burada orijinal müzik her zaman bulamayabiliyorsunuz. Genelde remix tarzı müzikleri bulabileceğiniz yer.

Freegal Music

Uğraşmadan ve hızlı bir şekilde 2021 İphone İçin Ücretsiz Müzik İndirme Programı arıyorsanız, Freegal Music tam size göre bir uygulama. Uygulamayı açınca hemen istediğini şarkıyı yazıp aratıyoruz. Ardından çıkan indime butonu sayesinde şarkınızı telefonunuza indiriyorsunuz.

Music Downloader & Player

Yine listemizde bulunan ve en çok kullanılan ücretsiz müzik indirme programı daha. Ücretsiz olmasına rağmen hız ve performan konusunda sizi oldukça tatmin ediyor. İstediğiniz müzikleri aratıp indiriyorsunuz. İndirdiğiniz müzikler medyanızda yer alıyor.

] }
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

faikbas.com'da yer alan içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. İçerikler çeşitli kaynaklardan derlenerek sitemize eklenmektedir. Sitemizi ziyaret eden herkes Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılır. otoilim
DMCA.com Protection Status